Arrangementen

DIVERSE ARRANGEMENTEN ZOWEL FEESTELIJK ALS ZAKELIJK

Zakelijk

VERGADEREN IN STIJL

uit eten in arnhem

Bent u op zoek naar een uitstekende locatie voor uw vergadering of training? Eén van de meest centrale vergaderlocatie vindt u in deze stijlvolle Villa net buiten het centrum van Arnhem.

Gastrobar de Oude Meesters staat voor effectief vergaderen en beschikt over meerdere vergaderruimtes, waar u onder andere terecht kunt voor uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en bedrijfspresentaties.
De zalen hebben daglicht, comfortabele stoelen en hebben moderne audiovisuele voorzieningen.

Kiest u voor een heerlijke BBQ of de rust van Le Jardin?
Wij zijn van alle markten thuis en proberen het u en uw zakelijke gezelschap zo comfortabel mogelijk te maken. Ons personeel heeft jarenlange ervaring en ziet het dan ook als een uitdaging on u een zo’n prettig mogelijke ervaring te bieden.

Wilt u een vergadering combineren met een heerlijke barbecue of zoekt u wat meer rust en verlangd u naar een locatie met meer privacy? In dat geval is terras Le Jardin een perfecte keuze.

Gastrobar de Oude Meesters verzorgt verschillende vergaderarrangementen, met een variërende lengte van 2 tot 8 uur. Interesse in een vergaderarrangement? Al met al, wij hebben een zeer divers aanbod.

Ontdek Gastrobar de Oude Meesters, reserveer vandaag nog!

Feestelijke

ARRANGEMENTEN

uit eten in arnhem

Een onvergetelijke feestlocatie in Arnhem

Iets te vieren? Bij Gastrobar de Oude Meesters vindt u de juiste ingrediënten voor een onvergetelijk feest een uitstekende culinaire en gastronomische omlijsting. Bovendien is onze stijlvolle villa een fraai decor voor uw feest. De ideale locatie voor uw bruiloft, een gezellige High Wine of een bedrijfsfeest of feestelijk diner. Bij Gastrobar de Oude Meesters zullen uw gasten aan niets ontbreken!

 

Bruiloft in hartje Arnhem

Geef de mooiste dag van uw leven extra glans. Onze stijlvolle villa aan de rand van de Arnhemse binnenstad is een romantische locatie voor uw bruiloft. Van een sfeervol diner tot een spetterend feest in de balzaal – alles voor een onvergetelijke bruiloft. Benieuwd naar de mogelijkheden van Gastrobar de Oude Meesters voor uw bruiloft? Kom gerust sfeer proeven. Neem contact met ons op voor een afspraak.

En nog meer

ARRANGEMENTEN

uit eten in arnhem

High wine

Een keer iets anders dan een high tea? Met onze High Wine arrangementen proeft u verschillende bijzondere wijnen, in combinatie met bijpassende kleine gerechten. Na een sprankelend begin met een mousserende wijn, selecteren we vervolgens nog twee wijnen die de gerechten goed tot hun recht laten komen. Een regelrechte smaaksensatie. Lees hier meer over onze High Wine’s.

 

Wijnspijsreis

Verwen uw smaakpapillen met een wereldreis! Onderweg serveren wij verschillende gerechten, in combinatie met een speciaal geselecteerde, bijpassende wijn. Hieruit volgt dat de wijn en spijs perfect samengaan en alle smaken tot hun recht komen. Dat is de wijnspijsreis van Gastrobar de Oude Meesters.

 

Walking diner

Genieten van de lekkerste gerechtjes terwijl u kunt netwerken met de gasten. Een walking dinner bij Gastrobar de Oude Meesters is een ongedwongen culinair avontuur. U heeft de keuze uit diverse kleine gerechten die we in gangen serveren.

uit eten in arnhem

Direct een arrangement reserveren?

Reserveer nu