Condoleance

EEN STIJLVOLLE EN DISCRETE CONDOLEANCE LOCATIE IN ARNHEM

Gastrobar de Oude Meesters geldt als een stijlvolle en discrete condoleance locatie in Arnhem, waar rustig een bijeenkomst met naaste familieleden en hechte vrienden georganiseerd kan worden. We zorgen voor een fijne zaal waarin u tijdens het afscheid nemen of condoleren verzorgd wordt door gastvrije bediening. Uiteraard zijn daarin de wensen van de overledene leidend.

De mogelijkheden van onze condoleance locatie in Arnhem zijn praktisch onbeperkt, waardoor we altijd een passend geheel weten te verzorgen. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

zaal villa velperweg

Arrangementen

We bieden u een aantal arrangementen voor condoleances en herdenkingsbijeenkomsten. U kunt op onze condoleance locatie terecht voor de reguliere koffietafel met koffie, thee en cake. Daarnaast verzorgen we eveneens informele uitvaartborrels of een high-tea waarbij doorgaans het leven van de overledene wordt gevierd. Daarbij serveren we desgewenst belegde broodjes of andere hapjes. Om u van een gegarandeerd passende afsluiting te voorzien maken we graag een arrangement op maat.

Condoleance in Arnhem

Gastrobar de Oude Meesters is dé condoleance locatie in Arnhem met zaalverhuur voor allerlei soorten herdenkingsbijeenkomsten. Het bevindt zich met haar centrale locatie op relatief korte afstand van zowel het bekende Moscowa als begraafplaatsen in Elden, Velp of natuurbegraafplaats Heidepol. Dat houdt in dat u na de ceremonie rustig en op uw eigen tempo uw weg kunt vervolgen richting de afsluitende bijeenkomst in een zaal van Gastrobar de Oude Meesters. We beschikken daarbij over meer dan honderd parkeerplaatsen, zodat u altijd met uw complete familie en vriendenkring bij ons terecht kunt.

bloemstuk
Zaal Le jardin

Gastrobar de Oude Meesters

Gastrobar de Oude Meesters beschikt over een stijlvolle, karakteristieke accommodatie net buiten het centrum van Arnhem. Naast condoleance locatie in Arnhem geldt het met haar diverse zalen eveneens als vergaderruimte of feestlocatie voor bijvoorbeeld trouwerijen. Daarnaast kent Gastrobar de Oude Meesters zowel een luxe restaurant als enkele private rooms waarin u intiem kunt diner en een zonnig terras waar u kunt genieten van een high wine of barbecue. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.