High Tea Arnhem

Heerlijke High Tea in Arnhem

Een uitgebreide keuze aan soorten thee, heerlijke zoete en hartige hapjes én een mooie omgeving? Genieten van een uitgebreide High Tea doe je bij Gastrobar de Oude Meesters! Het arrangement bestaat uit een combinatie van broodjes, gebakjes, zoete hapjes en natuurlijk een heerlijk kopje thee! Immers kunt u elke dag bij ons terecht voor een overheerlijke High Tea. Wij serveren onze High Tea vanaf 13.00 uur en is te bestellen vanaf 2 personen. Wil u extra uitpakken? Voor speciale gelegenheden kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen voor alle mogelijkheden.

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Telefoon *

  Datum *

  Tijd *

  Aantal personen *

  Wensen en/of opmerkingen

  high tea in arnhem met broodjes op etagere

  High Tea Gastrobar arrangement

  Voor een heerlijke en uitgebreide High Tea ben je bij Gastrobar de Oude Meesters aan het goede adres. Onze High Tea Gastrobar wordt dagelijks geserveerd vanaf 13.00 uur voor €27,50 per persoon. Tijdens deze High tea geniet je van een uitgebreid assortiment van verschillende hapjes en thee. Zo kunt u tijdens de High Tea Gastrobar genieten van het volgende:

  * Onbeperkt thee

  * Vers afgebakken brood met diverse smeersels

  * Koud dagverse & seizoensgebonden gerechtje

  * Kopje dagverse soep

  * Zoetigheden

  * Petit fours

  * Bonbons

  * Diverse belegde broodjes

  * Warm dagverse & seizoensgebonden gerechtje

  Heeft u een bijzondere gelegenheid voor de High Tea?

  Een babyshower, bridal shower of een andere feestelijke gelegenheid? Het kan allemaal bij Gastrobar de Oude Meesters. Zo bieden wij nog meer arrangementen zoals een High Wine, vergaderingen, een condoleance, (bedrijfs)feest of een bruiloft. Wij ontzorgen u graag met een onvergetelijke middag met uw gezelschap. Wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

  uit eten in arnhem

  Direct een arrangement reserveren?

  Reserveer nu