Zaalverhuur

VERGADEREN IN ARNHEM? VOOR IEDERE VERGADERING DE JUISTE ZAAL

Vergaderen

IN STIJL

uit eten in arnhem

Op de eerste verdieping van Gastrobar de Oude Meesters vindt u zes multifunctionele vergaderzalen. Een stijlvolle omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst, vergadering, training of bedrijfspresentatie. U kunt uw zakelijke bezoek ook combineren met een heerlijke lunch of diner in ons karakteristieke restaurant.

Wilt u onbezorgd vergaderen in Arnhem? Wanneer u een conferentie, vergadering of bijeenkomst organiseert, wilt u zeker weten dat de kwaliteit van de locatie waar dit wordt gehouden zo optimaal mogelijk is. Wat de wensen of behoeften tijdens uw bijeenkomst ook zijn, Gastrobar de Oude Meesters heeft als missie u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Kwaliteit en service op een toplocatie
Gastrobar de Oude Meesters biedt faciliteiten van topkwaliteit en is gevestigd op een absolute A-locatie: vlák buiten het centrum van Arnhem. Met een capaciteit tot 700 personen kunt u hier terecht voor uw vergadering, productpresentatie of bijeenkomst. Ook beschikken wij over meer dan voldoende parkeergelegenheid.

De zalen beschikken over daglicht, comfortabele stoelen en state-of-the-art audiovisuele voorzieningen zoals beamers en gratis WiFi. Wilt u dus vergaderen in Arnhem, dan hebben wij alles in huis om dit voor u te organiseren. Hieronder vindt u een overzicht van onze vergaderzalen.

Om dit zo optimaal mogelijk voor u te organiseren bespreken wij alle mogelijkheden met betrekking tot het afhuren van terras Le Jardin met u persoonlijk. Het betreft een uniek terras op een unieke locatie. Ons terras is al vele jaren een veelgebruikte plek voor zakelijke evenementen.

Private dining
Niet gestoord en in alle rust met uw eigen gezelschap besloten dineren? Gastrobar de Oude Meesters biedt hiervoor, de zojuist gerenoveerde, private dining rooms in een authentieke en stijlvolle ambiance. Geschikt voor gelegenheden als een vergadering met diner, jubileumdiner of verjaardagsdiner. Ook in private rooms ontzorgen wij u met een heerlijk diner met bijpassende wijn.

Vergaderen in arnhem

DE ZALEN

Banck vergaderen in arnhem

Banck

Groepen tot 18 personen kunnen terecht in de Banck vergaderzaal. Deze ruime vergaderlocatie biedt meer dan alleen een perfecte vergaderruimte. U kunt deze zaal ook boeken als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een locatie voor een theater- carré- of cabaretvoorstelling. Deze ruimte wordt ook regelmatig geboekt door scholen. De tafels in de Banck zaal zijn in een schoolbank formatie opgesteld, zodat alle focus naar voren gericht is. Tevens is er snelle WiFi aanwezig en kunt u gebruik maken van onze uitgebreide catering service.

Bleckman

Bent u op zoek naar een efficiënte ruimte die multifunctioneel kan dienen naar uw wensen? In de Bleckman vergaderzaal kunnen maar liefst 30 personen terecht. Deze vergaderruimte kan multifunctioneel gebruikt worden, de Bleckman vergaderruimte kan dan ook gebruikt worden voor gelegenheden zoals vergaderingen, lezingen, carré of cabaretvoorstellingen voor een klein publiek. Samen in combinatie met onze snelle Wifi en aanwezigheid van onze catering kan dit uitpakken tot de perfecte ruimte voor u.

vergaderzaal in arnhem
Vergaderen arnhem

Caroline

Als u op zoek bent naar een vergaderruimte voor 14 personen aan een moderne ovale tafel, dan is de Carolinezaal perfect voor u. In deze vergaderzaal is aan ruimte geen gebrek en behoud u ook het moderne gevoel tijdens het vergaderen. Los daarvan heeft u ook toegang tot snelle WiFi connectie waar u onbeperkt gebruik van mag maken. Ook mag u gebruik maken van de verrukkelijke catering service die Gastrobar de Oude Meesters u kan bieden.

Donders

De Donderszaal is een chique vergaderzaal die uiterst geschikt is voor private-dining en zakelijke besprekingen. De ruimte biedt plaats voor maximaal 8 personen. De langwerpige tafel met design stoelen zorgen voor een comfortabele zitting. De vergadertafel heeft geen hoofd en zorgt ervoor dat iedereen een gelijke plaats heeft. Natuurlijk beschikt de vergaderruimte over WiFi en kunt u gebruik maken van onze catering service.

arnhem vergaderzaal
vergaderlocatie in arnhem

Froweijn

De Froweijn kamer is de vergaderruimte met het meest knusse karakter. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot 8 personen. De ronde tafel staat in het midden van de kamer opgesteld, zodat iedereen een perfect zicht op elkaar heeft. De Froweijn kamer beschikt over een beamer waardoor het mogelijk is om presentaties te geven. Uiteraard beschikt de vergaderruimte over WiFi en kunt u gebruik maken van onze catering service.

Hoff

Bent u op zoek naar een vergaderkamer met iets meer ruimte? Dan is de Hoff kamer wellicht een goede keuze. De tafels in deze ruimte staan opgesteld in een blokopstelling en u heeft de beschikking over een beamer zodat er een presentatie kan worden gegeven. De Hoff vergaderruimte is voorzien van WiFi en u kunt natuurlijk gebruik maken van de heerlijke catering service die Gastrobar de Oude Meesters u biedt.

locatie vergaderen in arnhem
Jardin Villa Velperweg

Le Jardin met privétuin

Onze grootste locatie is terras Le Jardin. Hier kunnen wij groepen tot maximaal 200 personen verwelkomen voor een zakelijke bijeenkomst, al dan niet in combinatie met een heerlijk diner of professionele barbecue. Wat betreft de opstelling van tafels zijn er allerlei mogelijkheden.

Wijnbar

Bent u toe aan een gezellige borrel in een rustieke bar? Dan nodigen wij u van harte uit aan onze wijnbar. Wij kunnen u een uitgebreide selectie aan wijnen bieden, waar u op de middag of avond zelf een mooie keuze uit kunt maken. Hier kunt u de authentieke gezelligheid van Gastrobar de Oude Meesters proeven. Laat u verassen door de heerlijke versnaperingen van onze catering. Ook heeft u toegang tot onze snelle WiFi.

uit eten in arnhem

Direct een zaal reserveren?

Reserveer nu